Pericolul răspândirii și infectării cu noul coronavirus persistă, iar cei mai expuși în fața acestei boli sunt vârstnicii. În aceste condiții, Iute Credit Moldova, în parteneriat cu Misiunea Socială Diaconia, continuă activitățile din cadrul Campaniei „Bunicilor, stați acasă!”, menită să ofere sprijin persoanelor în etate, prin oferirea produselor de primă necesitate.

Pandemia COVID-19 a venit pe neașteptate, găsind populația nepregătită și vulnerabilă. Chiar dacă restricțiile impuse în condițiile pandemiei au început să fie treptat eliminate, persoanele în etate se confruntă în continuare cu dificultăți și au nevoie de ajutor pentru a trece de această perioadă de grea încercare.

Astfel, de mai bine de o lună, reprezentanții companiei Iute Credit Moldova, echipați cu produse alimentare, de igienă și articole sanitare, continuă să viziteze persoanele de vârsta a treia. În susținerea acestui scop nobil sunt alături și membrii Misiunii Sociale a Mitropoliei Basarabiei „Diaconia”, care oferă ajutor în distribuirea bunurilor beneficiarilor campaniei.

„Chiar dacă sunt treptat înlăturate anumite restricții de izolare impuse în contextul pandemiei de coronavirus, continuăm să oferim sprijinul nostru vârstnicilor, întrucât aceștia rămân la fel de fragili în această perioadă dificilă. Mulțumim Misiunii Sociale Diaconia pentru că rămâne alături de inițiativa Iute Credit Moldova de a oferi sprijin bunicilor din zonele vulnerabile.”, a declarat Lilian Guzun, CEO Iute Credit Moldova.

Echipa Iute Credit și Misiunea Socială a Mitropoliei Basarabiei „Diaconia” îndeamnă cetățenii să se alăture campaniei.

În vederea depășirii perioadei de criză marcată de COVID-19, compania Iute Credit Moldova a organizat și alte acțiuni sociale care au avut drept scop susținerea persoanelor vulnerabile, fiind astfel solidară atât cu clienții săi, cât și cu întreaga societate.

Despre Iute Credit Moldova:

Iute Credit este o companie de micro-finanțare de nivel internațional, cu sediul în Estonia, care își desfășoară activitatea pe piețele din Moldova, Macedonia, Albania, Bulgaria și Bosnia și Herțegovina. Misiunea Iute Credit este de a fi cel mai rapid si cel mai confortabil furnizor de împrumuturi.

Iute Credit a fost înființat în Republica Moldova în 2008. În acest moment, are peste 300 mii de clienți, fiecare a treia familie din Moldova beneficiind de serviciile Iute Credit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!