Numărul lucrătorilor medicali infectați cu coronavirus în Republica Moldova crește de la o zi la alta. Ieri au fost confirmate alte 26 de cazuri noi de contaminare. Astfel, bilanțul îmbolnăvirilor în rândul angajaților instituțiilor medicale a ajuns la 1271.

Cei mai mulți contaminați cu COVID-19 se numără în rândurile asistenților medicali. Până ieri, au fost confirmate 473 de cazuri de îmbolnăvire.

Aproape 300 dintre cei bolnavi sunt medici.

Din rândurile personalului medical s-au îmbolnăvit 413 oameni. 65 dintre cei contaminați sunt felceri, 19 – farmaciști și un paramedic.

Până la această oră, în Republica Moldova sunt confirmate 5553 de cazuri de infecție cu coronavirus, iar 194 de persoane și-a pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de virus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!