Postul de radio „Magic FM” a devenit „Russkii Hit”, după ce Consiliul Audiovizualului a aprobat ieri schimbarea denumirii stației radio. Majoritatea membrilor CA, care au votat pentru redenumirea postului, și-au motivat votul prin faptul că pe piața din Republica Moldova nu ar fi singurul radio cu denumire rusească.

Totuși, unul dintre membrii CA a votat împotriva redenumirii. Corneliu Mihalache a menționat că este împotriva acestei inițiative anume pentru că nu i-a plăcut noua denumire. În plus, Mihalache a cerut monitorizarea acestuia.

Potrivit inițiativei, formatul postului este unul muzical-distractiv. În structura programelor este menționat că 79,4% din volumul total de emisie va fi producție proprie, iar programele achiziționate de la postul radio „Russkii Hit” din Federația Rusă – 8,93%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!