/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Postul de radio „Magic FM” a devenit „Russkii Hit”. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Audiovizualului

15 mai 2020, ora 07:06

Postul de radio „Magic FM” a devenit „Russkii Hit”, după ce Consiliul Audiovizualului a aprobat ieri schimbarea denumirii stației radio. Majoritatea membrilor CA, care au votat pentru redenumirea postului, și-au motivat votul prin faptul că pe piața din Republica Moldova nu ar fi singurul radio cu denumire rusească.

Totuși, unul dintre membrii CA a votat împotriva redenumirii. Corneliu Mihalache a menționat că este împotriva acestei inițiative anume pentru că nu i-a plăcut noua denumire. În plus, Mihalache a cerut monitorizarea acestuia.

Potrivit inițiativei, formatul postului este unul muzical-distractiv. În structura programelor este menționat că 79,4% din volumul total de emisie va fi producție proprie, iar programele achiziționate de la postul radio „Russkii Hit” din Federația Rusă – 8,93%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram