/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ştiaţi că, pe fiecare continent trăiesc copii, care au suzetă NUK?

15 mai 2020, ora 12:16

În Germania, ca şi în multe alte ţări NUK este un lider în fabricarea de tetine, suzete şi biberoane pentru copii.

Naşterea fiecărui copil ne învaţă ceva nou.

În anul 1956, profesorul de stomatologie doctorul Balters şi doctorul în medicină Muller, au creat suzeta ce corespunde în totalitate cu forma maxilarului copilului. Acest eveniment a pus piatra de temelie la întemeierea companiei noastre, ce a scos în centrul atenţiei necesităţile mamei şi copilului mai bine de 60 de ani.

Studiind experienţa mai multor generaţii, NUK în câteva zeci de ani a devenit o adevărata comoară de cunoştinţe unicale. Toate produsele NUK sunt create având la bază cercetările ştiinţifice, cunoştinţele şi experienţa mamelor. Baza ştiinţifică şi cunoştinţele practice, acumulate de mai multe generaţii de mame şi femei ce alăptează sunt o prioritate importantă pentru NUK.

Intelegem viata – ce inseamna asta de fapt? La NUK, inseamna sa avem o legatura stransa cu expertii din acest domeniu, care au un rol important in dezvoltarea sanatoasa a bebelusului: moase, medici, nutritionisti si, bineinteles, voi, parintii. Am copiat cele mai bune idei din natura: de exemplu, ca model pentru forma tipica a suzetei si a tetinei NUK am copiat forma mamelonului mamei in timpul alaptarii.

Cu toate acestea, intelegerea vietii inseamna in primul rand a fi constienti de nevoile celor care sunt cei mai importanti pentru noi: copiii. Cercetam diferitele lor stadii de dezvoltare si ne imbunatatim in permanenta produsele. Toate produsele NUK se dezvolta unul din altul – astfel incat sa puteti fi intotdeauna siguri ca faceti ceea ce trebuie pentru copilul vostru – chiar de la inceput.

Intelegem copiii. De la nastere, la gradinita

Chiar daca nu a trecut mult timp de cand au venit pe lume, copiii incearca deja sa ne spuna de ce au nevoie. Iar noi dorim sa intelegem care sunt nevoile lor, chiar din prima zi. Pentru ca nevoile copiilor la varsta de trei luni sunt diferite de cele ale copiilor de opt luni, care se lupta cu primul lor dinte. Doar daca examinam si intelegem complet fiecare etapa de dezvoltare, putem gasi solutiile potrivite pentru nou-nascuti si copii. Produsele noastre se dezvolta unul din altul si cresc impreuna cu copilul – de la nastere, la gradinita.

Intelegem parintii. Si rutina de zi cu zi devine brusc o aventura

Copiii schimba totul in viata parintilor. Si noii parinti isi pun mii de intrebari. Noi stim asta si ne dorim sa ii sprijinim pe parinti in noul lor rol, oferindu-le produse care ajuta la dezvoltarea sanatoasa a copiilor si pot face viata de zi cu zi a parintilor mai usoara.

Intelegem Expertii. Deocamdată, sunt cu totii de acord

De la prima idee si pana la finalizarea unui produs NUK, ne luam suficient timp pentru a ajunge la rezultatul dorit. Pentru ca vrem ca ideea sa devina solutia perfecta pentru nou-nascut si mama. Si pentru ca moasele, pediatrii, dentistii, nutritionistii si, bineinteles, parintii stiu cel mai bine care sunt nevoile nou-nascutilor si ale copiilor, folosim cunostintele si experienta lor pentru a dezvolta noi produse si servicii, dar si atunci cand vrem sa le imbunatatim pe cele existente. Departamentul nostru de control al calitatii se asigura ca produsele NUK ajung pe raft la aceeasi calitate pentru care NUK a fost si este cunoscut de mai bine de 60 de ani.

Intelegem Natura. Esentialul brandului NUK

Natura ne ofera cele mai bune solutii si idei pentru dezvoltarea produselor noastre. Iar noi ii acordam atentie: de exemplu, acum 60 de ani am descoperit ca mamelonul se potriveste perfect in gura nou-nascutului atunci cand suge la sanul mamei – si am utilizat asta ca model, dezvoltand prima tetina asimetrica. Are forma ortodontica, ajuta la dezvoltarea maxilarului si previne aparitia danturii strambe si a pozitiei defectuase a maxilarului. Prin urmare, tetinele si suzetele NUK calmeaza in egala masura atat pe nou-nascuti, cat si pe parinti.

Si pentru ca parintii sa fie mai siguri, recent  am fabricat o gama de sticlute cu indicator de temperatura.

Daca temperatura sticlutei e mai mare de 37 de grade Celsius,atunci culoarea indicatorului de temperature se va schimba din albastru in alb.

Mai multă informație despre sticlutele NUK cu indicator de temperature gasiti aici.

Fiecare produs NUK este creat pentru a transforma perioada de maternitate în cel mai frumos timp din viaţa unei femei!

 Produsele NUK le gasiti in reteaua de farmacii ELODY ,

Supermarket Nr.1,

Magazinele pentru copii Toyland,

Goose & Goose

Farmacie.md 

Mamabox.md

elefant.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram