/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Veste bună pentru antreprenori! Urmează a fi lansat un program care le va permite să-și vândă produsele online

missing
15 mai 2020, ora 10:17

Un program care le va permite antreprenorilor să-și vândă produsele online va fi lansat în cel mai scurt timp. Despre aceasta a declarat astăzi ministrul Economiei, Sergiu Răilean, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurată cu ocazia împlinirii a 13 ani de la lansarea Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIM).

„Se preconizează lansarea unui program de suport pentru întreprinderile mici și mijlocii în contextul crizei pandemice, în valoare de 20 de milioane de lei. Acest program vine în ajutor mediului de afaceri ca să-și vândă produsele online”, a declarat ministrul.

ODIMM este organizația care găsește soluții imediate pentru a impulsiona dezvoltarea economică a țării, a găsi soluții la criza economică mondială prin care treceam, la valul masiv de migrări, la cetățenii plecați peste hotare și la nenumăratele constrângeri în calea dezvoltării mediului de afaceri din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram