De Ziua Familie, Dan Balan a lansat un proiect inedit intitulat „все пробачати”, ceea ce înseamnă „iertați totul”. Atât melodia, cât și videoclipul trezește emoții de nedescris.

Trebuie să iertăm totul! Nu pentru cineva, ci pentru tine însuți! Iertarea vindecă.. Lăsând deoparte toată această durere – facem loc iubirii … și nu contează dacă această persoană revine înapoi sau nu în viața ta. Aceasta este promisiunea proiectului #всепробачати”, afirmă artistul.

În cadrul proiectului au fost incluse mai multe persoane, indispuse. Fără ca să știe, aceștia au fost invitați într-un studio cu ochii legați, iar când și-au dat bandajul jos au avut parte de emoții senzaționale. Interpretul a cântat atât în limba ucrineană cât și în română.

Dan Balan, împreună cu Oksana Mukha, câștigătoarea de la „Vocea Ucrainei” și concurenta din echipa sa au cântat melodia „Треба” care a fost interpretată în finala concursului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!