/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Anulată din cauza epidemiei, cea de-a 65-a ediție a Eurovision va fi transmisă deseară online

16 mai 2020, ora 15:32

Anulată din cauza epidemiei COVID-19, cea de-a 65-a ediție a Eurovision Song Contest, care urma să aibă loc la Rotterdam, va fi transmisă online, printr-un program special. Show-ul „Eurovision Song Celebration 2020” va aduce în faţa publicului toate cele 41 de piese calificate în concurs, transmite IPN.

În martie, Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (European Broadcasting Union – EBU) a comunicat decizia sa de a nu organiza evenimentul în acest an în urma incertitudinilor legate de răspândirea maladiei virale COVID-19 şi a restricţiilor adoptate de guvernele multora dintre celor 41 de ţări participante.

Organizatorii concursului s-au gândit la alternative online, iar programul va rememora cele 41 de piese ale concurenţilor din anul 2020 şi va include interpretări live, filmate de artiști.

Republica Moldova este reprezentată la concurs de interpreta Natalia Gordienko, care, la fel, a imprimat piesa şi a expediat-o organizatorilor Eurovision Song Contest.

Evenimentul va fi transmis de televiziunea olandeză şi EBU, simultan în toate cele 41 de ţări care ar fi trebuit să participe în acest an la Concursul Internaţional Eurovision, sâmbătă, 16 mai, ora 22.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram