Doliu în lumea teatrului, s-a stins din viață Iurie Suveică. Actorii de la Teatrul „Luceafărul”, „Mihai Eminescu” și Uniunea Teatrală din Moldova au transmis condoleanțe familiei și rudelor apropiate.

„Teatrul Republican „Luceafărul” este profund îndurerat de decesul subit și prematur al directorului-adjunct al teatrului, domnul Iurie Suveică”.

Într-o postare pe rețelele sociale actorii de la „Mihai Emineascu” au scris: „Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a maestrului Iurie Suveică, îndrăgit actor, al cărui talent a strălucit și pe scena teatrului”.

„Uniunea Teatrală din Moldova este profund îndurerată de decesul subit al talentatului. Cu mare tristețe pentru pierderea suferită, suntem alături de familia îndoliată, în această grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată într-o postare pe rețelele sociale.

Iurie Suveică a fost maestru în artă, membru al Senatului UNITEM și director adjunct al Teatrului„Luceafărul”. El s-a născut pe 16 decembrie 1964, în satul Sudarca, raionul Dondușeni.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!