/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ultima oră! Ministerul Sănătății a anunțat despre alte trei decese provocate de COVID-19

missing
16 mai 2020, ora 17:31

Alte trei decese provocate de COVID-19 au fost înregistrate în țară. Este vorba despre două femei din Edineț și un bărbat din Chișinău. Bilanțul a ajuns la 207 cazuri. 

Ministerul Sănătății anunță că a decedat o femeie de 64 de ani din Edineț. Ea a fost internată pe 28 aprilie la spital. Aceasta mai suferea de insuficiență renală cronică.

S-a stins din viață și o femeie de 77 de ani tot din Edineț. Ea a fost internată pe 15 mai la spital. Aceasta mai suferea de boală cerebrovasculară și accident vascular ischemic.

A murit și un bărbat de 67 de ani, din municipiul Chișinău. El a fost internat pe data de 13 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Bărbatul mai suferea de ciroză hepatică mixtă, boală renală cronică și diabet zaharat tip II.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram