Primarul general al capitalei, Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de intervențiile echipelor de la „Spații Verzi” și responsabililor de la preturi în zonele verzi ale orașului. Ceban a atras atenția asupra faptului că nu se acționează în unele cazuri nici măcar în zonele de centru ale Chișinăului, unde iarba e până la brâu.

„Chiar pe strada București a, mers eu ieri. Iarba e până la…eu înțeleg că sunt zone unde puteți ajunge mai greu, dar pe străzile centrale puteți ajunge în primul rând. Și așa arată ca după bombardament toate trotuarele dar dacă mai e și dezordine și nu se intervine nu e bine”, a spus primarul.

Ion Ceban l-a îndemnat pe pretorul Pavel Rusu să aibă grijă să se intervină prioritare pe străzile unde situația eset deplorabilă.

„Acolo unde iarbă nu-i, nu tăiați iarbă la câini, am văzut cum oamenii au transmis în grupurile noastre cum efectiv se taie părmântul”, a menționat primarul municipiului Chișinău.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!