/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ceban, nemulțumit de curățenia de pe unele străzi. „Acolo unde iarbă nu-i, nu tăiați iarbă la câini”

missing
18 mai 2020, ora 17:08

Primarul general al capitalei, Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de intervențiile echipelor de la „Spații Verzi” și responsabililor de la preturi în zonele verzi ale orașului. Ceban a atras atenția asupra faptului că nu se acționează în unele cazuri nici măcar în zonele de centru ale Chișinăului, unde iarba e până la brâu.

„Chiar pe strada București a, mers eu ieri. Iarba e până la…eu înțeleg că sunt zone unde puteți ajunge mai greu, dar pe străzile centrale puteți ajunge în primul rând. Și așa arată ca după bombardament toate trotuarele dar dacă mai e și dezordine și nu se intervine nu e bine”, a spus primarul.

Ion Ceban l-a îndemnat pe pretorul Pavel Rusu să aibă grijă să se intervină prioritare pe străzile unde situația eset deplorabilă.

„Acolo unde iarbă nu-i, nu tăiați iarbă la câini, am văzut cum oamenii au transmis în grupurile noastre cum efectiv se taie părmântul”, a menționat primarul municipiului Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram