Toți cei 16 primari pe care îi are Partidul Democrat în raionul Nisporeni și-au anunțat plecarea din formațiune și sprijinul pentru grupul parlamentar „Pro Moldova”. Aleșii locali au semnat o declarație în care scriu că actuala conducere a PDM contribuie la „fortificarea unui clan la conducerea țării” care are interese meschine.

Primarii spun că și-au anunțat poziția de nenumărate ori, iar acum au decis să fie de partea președindelui Organizației Teritoriale Nisporeni a PDM, Vasile Bîtcă și a deputatului ales în circumscripția Nisporeni, Ghenadie Verdeș, care la fel au anunțat dimineață că părăsesc fracțiunea democrată din Parlament  și se alătură la „Pro Moldova”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!