/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

ULTIMA ORĂ! Patru noi decese provocate de virusul COVID. Numărul celor răpuși a ajuns la 217

missing
18 mai 2020, ora 17:20

Ministerul Sănătății anunță despre alte patru decese provocate azi de coronavirus. În total, pe parcursul zilei de astăzi, au fost înregistrate șase morți din cauza COVID-19.

Potrivit ministerului, o femeie de 63 de ani din municipiul Chișinău a fost răpusă de boală. Femeia a fost internată pe 13 mai la Centrul COVID-19 și a fost transferată la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail”. Victima suferea concomitent de diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II și cardiopatie hipertensivă.

Încă o femeie de 67 ani din Ceadîr-Lunga a decedat de COVID. Aceasta a fost internată la data de 16 mai la spitalul din Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Încă două victime s-au înregistrat în regiunea transnistreană. Un bărbat de 67 de ani și o femeie de 86 de ani au pierdut lupta cu boala. Aceștia sufereau concomitent și de alte boli.

Astăzi a fost anunțat decesul unui medic chirurg endoscopist de la Spitalul Clinic Bălți. Doctorul avea doar 55 de ani.

Bilanțul deceselor se ridică la 217.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram