/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Igor Dodon a mai primit o pungă neagră cu calendar. De această dată i-a fost livrată direct la Președinție

missing
18 mai 2020, ora 15:53

Președintele Igor Dodon a mai primit o pungă cu calendar, de această dată aceasta i-a fost livrată direct la sediul Președinției Republicii Moldova. De serviciul de livrare s-a ocupat primarul de la Bălți, Renato Usatîi.

„Pentru tine, Igor Dodon am adus azi o sacoșă, una din anul 2019. Îndemn toată lumea să participe la această activitate. În această pungă se află Codul Penal actualizat al Republicii Moldova”, a spus Usatîi și a atârnat punga de gardul Președinției.

Astăzi, deputatul Iurie Reniță a ieșit într-o conferință de presă la care a făcut public un video de la întâlnirea de vara trecută dintre Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov. La acea întâlnire, potrivit imaginilor video, s-ar fi aflat bani care urmau a fi transmiși prin intermediari din cercul apropiat al celor trei, pentru Partidul Socialiștilor. Igor Dodon a spus că acest video este o manipulare și a amintit că la acea ședință el a jucat un rol.

Ulterior, Procuratura Generală a emis un comunicat prin care-l îndeamnă pe Iurie Reniță să facă un denunț oficial la Procuratură pe acest caz.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram