Nașterea micuțului, cel mai fericit și plin de emoții moment, poate fi petrecut cu multă siguranță alături de Farmacia Elody. Și pregătirea bagajului pentru maternitate poate devini o adevărată plăcere. Iar asta pentru că Elody pune la dispoziție articole utile și o gamă de produse, la cea mai înaltă calitate, ce ajuta la dezvoltarea sanatoasă a copiilor chiar din prima clipă.

Cristina este în a 30-a săptămână de sarcină. Cu mari emoții, dar cu multă grijă așteaptă ca fetița ei să apară pe lume. Alături de farmacia Elody, cu multă încrdere femeia a ales să-și pregătească deja bagajul pentru maternitate.

CRISRINA: „O să vă arăt ce am procurat pentru bagajul mamei, pentru mine. Aici am un storcător pentru sâni, cu o succipompă”.

Cu multă dragoste a ales și produsele pentru bebeluș. Scutecele de la BEBE CASH au fost cele pentru care Cristina a optat. Și asta pentru că oferă copilașului un confort maxim, absorbe rapid lichidul, sunt moi și de o calitate superioară. Un accent deosebit a fost pus și pe igiena și băița bebelușului.

CRISTINA: „Un șampon de la BABY COCOLE”.

Iar pentru că bebelușul va apărea pe lume în anotimpul verii, iar pielea sa fină trebuie ocrotită, din geanta mamei nu va lipsi nic într-un caz o cremă cu protecție solară și un spray contra înțepăturilor de insecte.

Cu o experiență de 60 de ani, NUK a devenit unul din cele mai populare branduri germane în lume. Fiecare produs NUK este creat pentru a transforma perioada de maternitate în cel mai frumos timp din viaţa unei femei!

CRISTINA: „La Elody mai era o gamă foarte variată de jucării pentru copii. Am procurat luat așa o așa jucărie de la NUK. Este din latex, inofensivă”.

Chiar și așa, din bagaj nu au cum să lipsească produsele de igienă și cosmetică pentru tânăra mămică.

CRISTINA: „Mi-am ales de la brandul Sebocalmniște produse pentru îngrijirea pielii”.

Farmacia Elody, fondată acum 13 ani, a devenit un adevărat lider pe piața farmaceutică din Republica Moldova prin calitatea, profesionalismul și grija față de clienții săi.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!