Nașterea micuțului, cel mai fericit și plin de emoții moment, poate fi petrecut cu multă siguranță alături de Farmacia Elody. Și pregătirea bagajului pentru maternitate poate devini o adevărată plăcere. Iar asta pentru că Elody pune la dispoziție articole utile și o gamă de produse, la cea mai înaltă calitate, ce ajuta la dezvoltarea sanatoasă a copiilor chiar din prima clipă.

Cristina este în a 30-a săptămână de sarcină. Cu mari emoții, dar cu multă grijă așteaptă ca fetița ei să apară pe lume. Alături de farmacia Elody, cu multă încrdere femeia a ales să-și pregătească deja bagajul pentru maternitate.

CRISRINA: „O să vă arăt ce am procurat pentru bagajul mamei, pentru mine. Aici am un storcător pentru sâni, cu o succipompă”.

Cu multă dragoste a ales și produsele pentru bebeluș. Scutecele de la BEBE CASH au fost cele pentru care Cristina a optat. Și asta pentru că oferă copilașului un confort maxim, absorbe rapid lichidul, sunt moi și de o calitate superioară. Un accent deosebit a fost pus și pe igiena și băița bebelușului.

CRISTINA: „Un șampon de la BABY COCOLE”.

Iar pentru că bebelușul va apărea pe lume în anotimpul verii, iar pielea sa fină trebuie ocrotită, din geanta mamei nu va lipsi nic într-un caz o cremă cu protecție solară și un spray contra înțepăturilor de insecte.

Cu o experiență de 60 de ani, NUK a devenit unul din cele mai populare branduri germane în lume. Fiecare produs NUK este creat pentru a transforma perioada de maternitate în cel mai frumos timp din viaţa unei femei!

CRISTINA: „La Elody mai era o gamă foarte variată de jucării pentru copii. Am procurat luat așa o așa jucărie de la NUK. Este din latex, inofensivă”.

Chiar și așa, din bagaj nu au cum să lipsească produsele de igienă și cosmetică pentru tânăra mămică.

CRISTINA: „Mi-am ales de la brandul Sebocalmniște produse pentru îngrijirea pielii”.

Farmacia Elody, fondată acum 13 ani, a devenit un adevărat lider pe piața farmaceutică din Republica Moldova prin calitatea, profesionalismul și grija față de clienții săi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!