/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Chicu refuză să meargă la raport în Parlament: „Guvernul Republicii Moldova raport în fața hoțului de miliarde nu va ține”

missing
19 mai 2020, ora 20:58

Premierul Ion Chicu a anunțat public că refuză să meargă la raport în Parlament, după ce o solicitare a fost înaintată de grupul parlamentar „Pro Moldova”.

„Atâta timp cât eu sunt prim-ministru, Guvernul Republicii Moldova raport în fața hoțului de miliarde nu va ține!

Candu a fostul unul din arhitecții furtului miliardelor de lei în toamna anului 2014. Să vii cu raport în fața unui asemenea individ înseamnă să ofensezi o întreagă țară.

Am toată convingerea, că actuala conducere a Procuraturii Generale, în strânsă conlucrare cu organele competente din Letonia (cu care ne-am înțeles deja să fie formată o echipă mixtă de investigare a acestei crime împotriva poporului Moldovei), va aduce în fața justiției hoții de miliarde”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

Deputații din grupul „Pro Moldova” au cerut președintei Parlamentului organizarea de urgență a unei ședințe speciale pentru a chema la raport Guvernul Chicu privind situația legată de măsurile luate în contextul răspândirii virusului COVID-19.

Andrian Candu nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram