/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cinci ani de la moartea Anei Barbu. Mesajul emoționant al Nataliei pentru mama sa: „Mi-a fost atât de greu să accept că ne-ai părăsit”

missing
19 mai 2020, ora 10:21

Interpreta Natalia Barbu a scris ieri un mesaj emoționant dedicat mamei sale, Ana Barbu, care s-a stins din viață acum cinci ani. Pe pagina sa de Instagram aceasta a publicat și câte fotografii.

„Acum cinci ani în urmă, ai plecat de lângă noi. A fost cea mai grea zi din viața mea, cea mai întunecată perioadă. Mi-a fost atât de greu să accept că ne-ai părăsit. Cu timpul însă m-ai tot vizitat, m-ai alinat în visele mele, mi-ai dat puțin câte puțin încredere că totul va fi bine. Știu că ești la lumină acum, în brațele Divine și că ne protejezi din subtil. Te iubesc și îți multumesc că mi-ai fost mămică”, a scris interpreta pe o rețea socială.

Ana Barbu s-a stins din viață în dimineața zilei de 18 mai 2015, la vârsta de 55 de ani, în urma unei scleroze amiotrofice. Corpul neînsuflețit al interpretei a fost depus la biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”, apoi la Palatul Național „Nicolae Sulac”, după care interpreta a fost înmormântată la cimitirul din Stăuceni.

Ana Barbu a fost cunoscută în special pentru piesa „Flori de liliac”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram