Interpreta Natalia Barbu a scris ieri un mesaj emoționant dedicat mamei sale, Ana Barbu, care s-a stins din viață acum cinci ani. Pe pagina sa de Instagram aceasta a publicat și câte fotografii.

„Acum cinci ani în urmă, ai plecat de lângă noi. A fost cea mai grea zi din viața mea, cea mai întunecată perioadă. Mi-a fost atât de greu să accept că ne-ai părăsit. Cu timpul însă m-ai tot vizitat, m-ai alinat în visele mele, mi-ai dat puțin câte puțin încredere că totul va fi bine. Știu că ești la lumină acum, în brațele Divine și că ne protejezi din subtil. Te iubesc și îți multumesc că mi-ai fost mămică”, a scris interpreta pe o rețea socială.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Acum 5 ani in urma, ai plecat de langa noi. A fost cea mai grea zi din viata mea, cea mai intunecata perioada. Mi-a fost atat de greu sa accept ca ne-ai parasit. Cu timpul insa m-ai tot vizitat, m-ai alinat in visele mele, mi-ai dat putin cate putin incredere ca totul va fi bine. Stiu ca esti la lumina acum, in bratele Divine si ca ne protejezi din subtil. Te iubesc si iti multumesc ca mi-ai fost mamica🙏🙏🙏

Публикация от 🅽🅰🆃🅰🅻🅸🅰 🅱🅰🆁🅱🆄 (@nataliabarbu_official)

Ana Barbu s-a stins din viață în dimineața zilei de 18 mai 2015, la vârsta de 55 de ani, în urma unei scleroze amiotrofice. Corpul neînsuflețit al interpretei a fost depus la biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”, apoi la Palatul Național „Nicolae Sulac”, după care interpreta a fost înmormântată la cimitirul din Stăuceni.

Ana Barbu a fost cunoscută în special pentru piesa „Flori de liliac”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!