/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Dodon: „În câteva săptămâni, statul ar putea prelua gestionarea Aeroportului Internațional Chișinău”

missing
19 mai 2020, ora 20:24

Președintele Igor Dodon susține că după ce Guvernul a inițiat procedura de insolvabilitate a companiei „Avia Invest”, concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău, în câteva săptămâni aeroportul ar putea reveni în gestiunea statului.

„Sarcina este să aducem aeroportul în gestiunea statului fără condiții și suntem foarte aproape de acest lucru”, a menționat șeful statului în emisiunea „Delo prințîpa” de la Accent TV.

În opinia șefului statului, subiectul privind întoarcerea aeroportului și avansarea pe dosarul privind furtul miliardului ar fi servit drept motiv de a încerca să fie dată peste cap actuala majoritate parlamentară.

Anterior, șeful statului a anunțat că Guvernul ar putea solicita inițierea procedurii de insolvabilitate a companiei „Avia Invest” după ce concesionarul a acumulat datorii mari față de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram