/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cinci combinate școlare din capitală, responsabile de alimentația copiilor, vor fi supuse unui audit

missing
20 mai 2020, ora 18:18

Cele cinci combinate școlare din subordinea Direcției generale educație, tineret și sport din cadrul Primăriei Chișinău, responsabile de procesul de alimentație a copiilor, vor fi supuse unui audit financiare. Acesta urmează a fi realizat de Curtea de Conturi. 

„Trebuie să aflăm care este adevărata stare de  lucruri în cadrul acestor instituții, pentru a decide cum putem îmbunătăți situația, dar și procesul de alimentație al elevilor, de care depinde  sănătatea copiilor noștri. Astfel, vom putea interveni prompt, pentru a elimina cazurile de livrare a produselor alimentare de calitate proastă”, susține primarul capitalei, Ion Ceban.

Auditul financiar la combinatele şcolare va fi monitorizat de viceprimarii de ramură, Inga Ionesii şi Angela Cutasevici.

În prezent, circa de 40 de mii de elevi de la școlile din capitală sunt alimentați de la cele cinci combinate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram