/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Guvernul a reluat ședințele cu prezența fizică a miniștrilor. Nu toți însă poartă măști de protecție în sala de ședință

missing
20 mai 2020, ora 15:58

Membrii Guvernului au revenit la ședințele cu prezența fizică a miniștrilor și a altor membri din Cancelaria de Stat. Deși se află în spațiu închis un număr mai mare de persoane, nu toți miniștrii și ceilalți funcționari prezenți la ședință poartă măști de protecție, așa cum este stipulat în dispoziția privind declararea stării de urgență în sănătate publică. 

Nici premierul Ion Chicu nu poartă mască de protecție.

Captură video: Privesc.eu

Nici ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, nu poartă masca de protecție, deși ea a fost cea care săptămâna trecută a anunțat că această măsură de protecție este obligatorie în spații închise.

Captură video: Privesc.eu

Ministrul Finanțelor, Sergiu Pușcuță, tot a decis să nu poarte mască la ședință.

Captură video: Privesc.eu

La ședință este prezent și Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne, care a fost infectat cu COVID-19. Spre deosebire de alți colegi, Voicu poartă mască de protecție și mănuși la ședință.

Captură video: Privesc.eu

Voicu însă a considerat să-și scoată masca, în timp ce vorbea.

Captură video: Privesc.eu

Din imaginile video de la ședință se vede totuși că miniștri respectă distanța socială în timpul ședinței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram