/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Reprezentanții Guvernului: Doar dacă „Avia Invest” își va achita toate datoriile, procedura de insolvabilitate va fi oprită

20 mai 2020, ora 13:34

Consilierul premierului Vitalie Dragancea spune că doar în cazul în care „Avia Invest” își va achita toate datoriile existente față de stat și nu doar cele 22,6 milioane de lei atunci probabil procedura de insolvabilitate va fi oprită.

„Dacă ei într-adevăr și-au onorat angajamentele față de bugetul public și asta va fi constatat de Ministerul Finanțelor atunci procedurile care au ținut anume de această carență vor fi oprite”, a declarat consilierul pentru tv8.md.

„S-a urmat cadrul legal și „Avia Invest” ar fi bine să-și facă treaba mai departe maximal onest, mă refer aici la clauzele contractuale și cadrul legal”, a mai adăugat consilierul.

Amintim că, reprezentanții „Avia Invest” au anunțat acum o oră că și-au achitat datoria de 22,6 milioane de lei față de Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC), inclusiv și cheltuielile privind executarea datoriei.

Reprezentanții AAC au confirmat faptul că pe contul entității a ajuns o parte din bani de la „Avia Invest”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram