/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Un actor din „Twilight” a fost găsit mort în casă împreună cu iubita sa

missing
20 mai 2020, ora 12:22

Actorul Gregory Tyree Boyce, care a avut rolul lui Tyler Crowley în franciza „Twilight”, a fost găsit mort în casă.

Actorul, în vârstă de 30 de ani și iubita lui, Natalie Adepoju, au fost declarați decedați pe 13 mai, trupurile lor fiind descoperite în apartamentul actorului din Las Vegas de către o rudă. Deocamdată nu a fost stabilită o cauză oficială a decesului, relatează Digi24.

Mama actorului, Lisa Wayne, a confirmat informația prin intermediul unei postări pe social media.

Gregory l-a interpretat pe Tyler Crowley în franciza „Twilight”. Acesta era unul dintre prietenii Bellei (Kristen Stewart) de la liceu, pe care aceasta îl cunoaște când ajunge în Forks, Washington, la începutul seriei.

Vărul lui Greg a observat, într-o dimineață, că mașina lui era încă în fața casei. S-a îngrijorat, pentru că știa că trebuia să fie în Los Angeles. S-a dus la el și l-a găsit mort”, a povestit un apropiat.

Actorul se mutase în Las Vegas pentru a fi aproape de familia sa și, în ultimele săptămâni, „era preocupat să pună la punct la multe afaceri”, a spus mama lui în mesajul de pe internet.

Tyler și iubita lui, Natalie, erau împreună de un an de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram