Actorul Gregory Tyree Boyce, care a avut rolul lui Tyler Crowley în franciza „Twilight”, a fost găsit mort în casă.

Actorul, în vârstă de 30 de ani și iubita lui, Natalie Adepoju, au fost declarați decedați pe 13 mai, trupurile lor fiind descoperite în apartamentul actorului din Las Vegas de către o rudă. Deocamdată nu a fost stabilită o cauză oficială a decesului, relatează Digi24.

Mama actorului, Lisa Wayne, a confirmat informația prin intermediul unei postări pe social media.

Gregory l-a interpretat pe Tyler Crowley în franciza „Twilight”. Acesta era unul dintre prietenii Bellei (Kristen Stewart) de la liceu, pe care aceasta îl cunoaște când ajunge în Forks, Washington, la începutul seriei.

Vărul lui Greg a observat, într-o dimineață, că mașina lui era încă în fața casei. S-a îngrijorat, pentru că știa că trebuia să fie în Los Angeles. S-a dus la el și l-a găsit mort”, a povestit un apropiat.

Actorul se mutase în Las Vegas pentru a fi aproape de familia sa și, în ultimele săptămâni, „era preocupat să pună la punct la multe afaceri”, a spus mama lui în mesajul de pe internet.

Tyler și iubita lui, Natalie, erau împreună de un an de zile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!