Fostul șef-adjunct al Direcției nr. 5 a Inspectoratului Național de Investigații (INI), structură desființată vara trecută, Oleg Pasat, a fost numit recent în funcția de șef-adjunct al INI, scrie Ziarul de Gardă. Sursa menționează că Oleg Pasat este finul lui Gheorghe Cavcaliuc, ex-șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP). 

Potrivit sursei citate, Pasat a fost numit în funcție la începutul lunii mai, dar informația despre numire nu a apărut în spațiul public, nici măcar pe site-ul oficial al IGP.

Oleg Pasat s-a ales cu această funcție fără concurs, printr-un ordin al ministrului de Interne, Pavel Voicu. Potrivit reprezentanților Ministerului de Interne (MAI), acesta a fost numit pentru că deține cunoștințele necesare și experiența pentru această funcție.

ZdG scrie cu referire la surse despre faptul că acesta este finul lui Cavcaliuc. Ultimul nu zice nici da, nici ba. Fiind întrebat dacă confirmă sau infirmă că ar fi nașul de cununie al proaspătului șef adjunct al INI, Cavcaliuc s-a arătat deranjat de întrebare și a menționat că „mai puțin mă interesează acest lucru, important să fie ordine în țară”, notează ZdG.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!