/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ziarul de Gardă: Finul lui Cavcaliuc, fost șef-adjunct al renumitei Direcții nr. 5, numit șef-adjunct al INI

missing
20 mai 2020, ora 11:28

Fostul șef-adjunct al Direcției nr. 5 a Inspectoratului Național de Investigații (INI), structură desființată vara trecută, Oleg Pasat, a fost numit recent în funcția de șef-adjunct al INI, scrie Ziarul de Gardă. Sursa menționează că Oleg Pasat este finul lui Gheorghe Cavcaliuc, ex-șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP). 

Potrivit sursei citate, Pasat a fost numit în funcție la începutul lunii mai, dar informația despre numire nu a apărut în spațiul public, nici măcar pe site-ul oficial al IGP.

Oleg Pasat s-a ales cu această funcție fără concurs, printr-un ordin al ministrului de Interne, Pavel Voicu. Potrivit reprezentanților Ministerului de Interne (MAI), acesta a fost numit pentru că deține cunoștințele necesare și experiența pentru această funcție.

ZdG scrie cu referire la surse despre faptul că acesta este finul lui Cavcaliuc. Ultimul nu zice nici da, nici ba. Fiind întrebat dacă confirmă sau infirmă că ar fi nașul de cununie al proaspătului șef adjunct al INI, Cavcaliuc s-a arătat deranjat de întrebare și a menționat că „mai puțin mă interesează acest lucru, important să fie ordine în țară”, notează ZdG.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram