/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Andrian Candu: „Nu comunic cu domnul Șor... Nu l-am cunoscut, nu am avut de a face cu acest domn”

missing
21 mai 2020, ora 22:59

„Nu comunic cu domnul Șor”, spune Andrian Candu, liderul Grupului Pro Moldova. Deputatul susține că l-a văzut ultima oară pe Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR (PP ȘOR), acum aproximativ un an.

„V-am mai spus o dată în acest studio, am comunicat o singură dată, ultima dată, la anumite evenimente publice, la care probabil ne-am spus „bună ziua” sau „bună dimineața”. Nu l-am cunoscut, nu am avut de a face cu acest domn. Ultima oară l-am văzut prin luna mai sau iunie, când erau primele ședințe ale Parlamentului”, a zis deputatul la Cutia Neagră cu Mariana Rață de la tv8.

Andrian Candu declară repetat că nu s-a întâlnit cu Ilan Șor anul trecut, când a fost în Israel și a avut întrevederea cu Nathaniel Rosthchild.

Fostul său coleg de partid, Pavel Filip, președintele Partidului Democrat, a declarat anterior că Grupul Pro Moldova, al cărui lider este Andrian Candu, ar fi finanțat de către Ilan Șor. Deputații din Pro Moldova neagă aceste informații și spun că deocamdată nu au cheltuieli pentru a fi finanțați de cineva, iar pentru achitarea sediului formațiunii pun mână de la mână.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram