/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Andrian Candu nu se teme de justiția din Moldova: „Dacă este cazul, o să-mi dovedesc nevinovăția”

missing
21 mai 2020, ora 23:27

Liderul Grupului Pro Moldova, Andrian Candu, susține că nu-i este frică nici de eventuala venire a procurorului general în Parlament cu scopul de a-i ridica imunitatea, nici de un eventual proces pe numele său, pentru că știe că nu a făcut nimic ilegal. 

„Nu mi-i teamă de justiție, pentru că știu că nu am făcut nimic ilegal. Toate deciziile pe care le-am luat s-au bazat pe lege”, a zis deputatul la emisiunea Cutia Neagră cu Mariana Rață, de la tv8.

„Eu, dacă este cazul, o să-mi dovedesc nevinovăția. Dacă vor să vină mâine procurorii sau când vor să vină, este treaba lor. Să vină și, prin pledoarie, să explice. Dar eu o să am grijă să mă apăr și din punct de vedere al legalității, și din punct de vedere al onoarei”, a mai spus Candu.

Acum două zile, procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat public faptul că pe numele lui Vlad Plahotniuc, nașul lui Andrian Candu și fostul său șef de partid, este intentat un dosar legat de frauda bancară. Unul dintre capetele de acuzare în privința lui Plahotniuc este „organizarea unui grup criminal”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram