Fanii au fost profund marcați de trecerea în neființă a solistului trupei „7 klase”, Cătălin Caragea. Cornelia Povar a lansat o petiție prin care solicită Primăriei Chișinău ca pasajul subteran de la viaduct, în apropiere de unul dintre cele mai mari centre comerciale din Chișinău, să fie denumit în numele regretatului interpret.

„Pentru a-i păstra vie amintirea şi a-i aduce un omagiu lui Cătălin, noi – fanii şi prietenii lui – venim cu iniţiativa de a numi subterana în cinstea lui Cătălin Caragea. Anume acest loc a constituit punctul de lansare şi locul în care Cătălin şi-a exersat vocea, timp de mai mulţi ani, graţie acusticii formidabile a acesteia“, se arată în textul petiței.

Fanii și prietenii lui Cătălin spun că vor amenaja pasajul cu fotografii ale solistului „7 Klase” și vor dota pasajul subteran cu boxe muzicale, în care să răsune piesele interpretului.

Vom depune eforturi pentru a amenaja această subterană cu pozele artistului în mozaic foto, a instaura un monument în locul în care cânta şi a dota subterana cu boxe muzicale, în care să răsune piesele interpretate de Cătălin. Adiţional, dorim să fie montate bănci/scaune, iar tinerele talente şi oamenii care se simt singuri să se poată întâlni şi exersa/comunica. Sperăm, cu mare încredere, că gestul nostru va fi susţinut de Primăria Municipiului Chişinău”, se mai arată în petiție.

Până în momentul publicării știrii, petiția a fost semnată de 699 de persoane. Dacă susțineți apelul prietenilor și al fanilor lui Cătălin, puteți semna petiția aici.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!