Numărul cazurilor de infecție cu noul tip de coronavirus a trecut de 5 milioane la nivel mondial. SUA, Rusia și Brazilia sunt în prezent cele mai afectate state, având cele mai multe persoane infectate, iar SUA și Marea Britanie au cei mai mulți morți – peste 95 de mii și respectiv peste 36 de mii de cazuri de decese.

În Africa de Sud, unde sunt peste 19 mii de cazuri de infecție cu Covid – 19, a fost înregistrat azi decesul unuia din cei mai tineri pacienți bolnavi de coronavirus. Este vorba despre un băiețel de numai doi anișori. Prima care s-a infectat a fost mama copilului, iar în scurt timp, și micuțul a fost diagnosticat cu virusul Covid – 19.

Băiatul fusese născut prematur și avea probleme de respirație.

Numărul deceselor din cauza complicațiilor provocate de Covid -19 ajunge astfel în Africa de Sud la 369.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!