Solistul trupei „7 klase”, Cătălin Caragea care s-a stins din viață la vârsta de 22 de ani, i-a dedicat mamei sale o piesă înainte de a trece în neființă. Cătălin își cerea scuze și parcă încerca să clarifice o parte din lucrurile ce s-au întâmplat în ultima perioadă în viața lui.

Aurelia Deliu, mama solistului, a primit în dar melodia chiar de ziua sa de naștere de la un prieten al fiului său.

Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani, în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă cu vocea lui fermecătoare. A fost nespus de greu și trist… Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață – un fragment de piesă pe care l-am ascultat pentru prima oară azi,…de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viața lui și din păcate nu a reușit să-l finalizeze”, a scris mama solistului pe pagina sa de Facebook.

Multumesc mult pentru urari si sustinere,oameni frumosi la suflet.Este foarte placut sa stiu, cât de multa lume l-a…

Publicată de Аурелия Карагеа Делиу pe Miercuri, 20 mai 2020

Cătălin Caragea a murit pe 24 martie. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de o rudă, care a și alertat poliția.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!