/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Ultima melodie a solistului trupei „7 klase”, Cătălin Caragea, înainte de a trece în neființă! I-a dedicat-o mamei sale

missing
21 mai 2020, ora 09:59

Solistul trupei „7 klase”, Cătălin Caragea care s-a stins din viață la vârsta de 22 de ani, i-a dedicat mamei sale o piesă înainte de a trece în neființă. Cătălin își cerea scuze și parcă încerca să clarifice o parte din lucrurile ce s-au întâmplat în ultima perioadă în viața lui.

Aurelia Deliu, mama solistului, a primit în dar melodia chiar de ziua sa de naștere de la un prieten al fiului său.

Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani, în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă cu vocea lui fermecătoare. A fost nespus de greu și trist… Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață – un fragment de piesă pe care l-am ascultat pentru prima oară azi,…de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viața lui și din păcate nu a reușit să-l finalizeze”, a scris mama solistului pe pagina sa de Facebook.

Multumesc mult pentru urari si sustinere,oameni frumosi la suflet.Este foarte placut sa stiu, cât de multa lume l-a…

Publicată de Аурелия Карагеа Делиу pe Miercuri, 20 mai 2020

Cătălin Caragea a murit pe 24 martie. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de o rudă, care a și alertat poliția.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram