/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Andrian Candu spune că nu-l poate considera pe Vlad Plahotniuc prieten: „E prea mult spus, prietenia e cu totul altceva”

missing
22 mai 2020, ora 08:11

Între Andrian Candu și Vlad Plahotniuc nu există o relație de prietenie, afirmă primul. Acesta zice că pe cei doi îi leagă o relație de afinitate, dar care nu poate fi numită prietenie. 

„Asta e prea mult spus, prietenia e cu totul altceva. Domnul Plahotniuc are prietenii lui, noi avem o relație de afinitate. Dați definiția, ce înseamnă „prieten”? Eu nu pot să-l calific pe dumnealui ca prieten, eu aș fi onorat probabil să fiu considerat prieten. Există aspectul de afinitate, mi-a botezat copiii, dar, în același timp, prietenia înseamnă altceva (…). Eu am prietenii mei cu care am cu totul altă relație decât afinitate”, a declarat Andrian Candu la emisiunea Cutia Neagră cu Mariana Rață.

Pe timpul când Vlad Plahotniuc era președinte al Partidului Democrat (PD), Andrian Candu era considerat ca fiind una dintre cele mai apropiate persoane din anturajul său. Aceștia chiar au locuit într-o casă, în apartamente diferite. După plecarea lui Plahontiuc din țară, Candu a spus că mai discută uneori cu nașul său, însă mult mai rar decât înainte, și că cei doi au făcut o înțelegere că nu vor comunica pe subiecte politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram