/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 285: Rachetă găsită în livadă la Briceni și risc de pană de curent. Putin, filmat pe podul Crimeei

Cum explică șeful ANSP numărul în creștere al cazurilor de coronavirus. „Cetățenii și-au făcut mendrele”

22 mai 2020, ora 13:25

Numărul în creștere din ultimele zile al cazurilor de infecție cu coronavirus se explică prin faptul că oamenii au ignorat în mare parte restricțiile stabilite de autorități. Este explicația șefului ANSP, Nicolae Furtună.

„Cazurile reflectă în general comportamentul nostru. Chiar dacă colegii din MAI au aplicat amenzi, chiar dacă măsurile de restricție au fost clar stipulate, concetățenii și-au făcut mendrele așa cum au considerat ei de cuviință. Au făcut și zilele onomastice, au făcut și alte ceremonii fastuoase, au ieșit la grătar, am văzut forfota de 9 mai din Chișinău”, a subliniat directorul ANSP.

„Nu am fost ascultători și avem exact reflectarea în timp a ceea ce s-a întâmplat acum o săptămână”, a adăugat Furtună, făcând referire la evenimentele organizate pe 9 mai și relaxarea mai multor restricții.

 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram