/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Dacă s-ar îmbolnăvi Igor Dodon sau Ion Chicu de COVID, unde ar fi spitalizați? Răspunsul ministrei Sănătății

missing
22 mai 2020, ora 21:30

Dacă președintele Igor Dodon sau premierul Ion Chicu s-ar îmbolnăvi de virusul COVID-19, aceștia ar fi internați la Spitalul Clinic Republican, așa prevede strategia aprobată de decidenți. Ministra Sănănății, Viorica Dumbrăveanu, susține că pentru persoanele decizionale sunt prevăzute spații separate.

„Există spitale care sunt desemnate pentru tratament, în special, pentru persoanele cu funcții decizionale și acest spital este Spitalul Clinic Republican. Nu este vorba de condiții, este vorba de securitate”, a declarat Dumbrăveanu în emisiunea „UNInterviu” realizată de portalul Unimedia.info.

Amintim că astăzi a devenit cunoscut faptul că un parlamentar s-a infectat de coronavirus. O parte dintre deputați, cei care au avut contact cu acesta, sunt în autoizolare.

Anterior, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a fost bolnav de COVID-19, dar s-a tratat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram