Dacă președintele Igor Dodon sau premierul Ion Chicu s-ar îmbolnăvi de virusul COVID-19, aceștia ar fi internați la Spitalul Clinic Republican, așa prevede strategia aprobată de decidenți. Ministra Sănănății, Viorica Dumbrăveanu, susține că pentru persoanele decizionale sunt prevăzute spații separate.

„Există spitale care sunt desemnate pentru tratament, în special, pentru persoanele cu funcții decizionale și acest spital este Spitalul Clinic Republican. Nu este vorba de condiții, este vorba de securitate”, a declarat Dumbrăveanu în emisiunea „UNInterviu” realizată de portalul Unimedia.info.

Amintim că astăzi a devenit cunoscut faptul că un parlamentar s-a infectat de coronavirus. O parte dintre deputați, cei care au avut contact cu acesta, sunt în autoizolare.

Anterior, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a fost bolnav de COVID-19, dar s-a tratat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!