/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Unul dintre șefii agenției guvernamentale de știri din Rusia, decorat de Igor Dodon

22 mai 2020, ora 12:40

Prim-directorul general adjunct al agenției de știri guvernamentale „TASS” din Federația Rusă, Mihail Gusman, a fost decorat de președintele Igor Dodon cu „Ordinul de Onoare”. Decretul a fost publicat în Monitorul Oficial.

Ordinul i-a fost conferit lui Gusman „pentru  contribuția substanțială la consolidarea și extinderea relațiilor interstatale de prietenie și colaborare” se spune în decretul prezidențial, semnat de Dodon.

Totodată, jurnalistul Mihai Conțiu de la „Moldova Suverană” a primit ordinul „Gloria Muncii” pentru „activitate publicistică intensă și înalt profesionalism”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram