/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Un grup criminal, specializat în vinderea drogurilor, destructurat în nordul țării. Membrii riscă ani grei de pușcărie

missing
22 mai 2020, ora 11:48

Șase membri ai unui grup criminal au fost reținuți de polițiști fiind suspecți de vinderea drogurilor precum marijuana, ecstasy și amfetamină în nordul țării. Aceștia au vârste cuprinse între 22 și 42 de ani. 

Activitatea indivizilor a fost documentată din anul 2019 până în prezent. Oamenii legii spun că au efectuat mai multe percheziții în urma cărora au depistat marijuană, 2 870 de euro, peste 100 mii lei, telefoane mobile și aparate pentru mărunțirea și cântărirea drogurilor.

Trei suspecți au fost plasați în arest preventiv, alți trei sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vina indivizilor va fi demonstrată, ei riscă de la șapte, până la 15 ani de pușcărie. Polițiștii stabilesc care alte persoane au fost implicate.

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram