Perioada de înscriere în clasa întâi în școlile și liceele din capitală a început ieri. Primăria anunță că în prima zi de înscriere au fost depuse aproximativ 3700 de cereri prin intermediul platformei „escoala.chisinau.md”.

Înscrierea copiilor la școală, în anul de studii 2020 – 2021 se va face în două etape:

  • Prima se va desfășura în perioada 21 mai – 19 iunie, când vor fi depuse, completate și validate cererile și actele de înscriere în clasa întâi în instituția de învățământ din districtul școlar, a copiilor care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului de învățământ.
  • Etapa a doua va fi între 22 iunie și 28 august, perioadă în care va avea loc depunerea, completarea și validarea actelor de înscriere a copiilor din districtul şcolar  (cei care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului şcolar şi n-au reuşit să fie înscriși în prima etapă și a copiilor din alte districte şcolare, pe locurile disponibile).

Lista finală a copiilor înscriși în clasa I, validată prin ordinul directorului instituției, va fi afișată la 28 august 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!