Perioada de înscriere în clasa întâi în școlile și liceele din capitală a început ieri. Primăria anunță că în prima zi de înscriere au fost depuse aproximativ 3700 de cereri prin intermediul platformei „escoala.chisinau.md”.

Înscrierea copiilor la școală, în anul de studii 2020 – 2021 se va face în două etape:

  • Prima se va desfășura în perioada 21 mai – 19 iunie, când vor fi depuse, completate și validate cererile și actele de înscriere în clasa întâi în instituția de învățământ din districtul școlar, a copiilor care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului de învățământ.
  • Etapa a doua va fi între 22 iunie și 28 august, perioadă în care va avea loc depunerea, completarea și validarea actelor de înscriere a copiilor din districtul şcolar  (cei care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului şcolar şi n-au reuşit să fie înscriși în prima etapă și a copiilor din alte districte şcolare, pe locurile disponibile).

Lista finală a copiilor înscriși în clasa I, validată prin ordinul directorului instituției, va fi afișată la 28 august 2020.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!