/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Săptămâna viitoare vor fi efectuate trei curse charter de la Chișinău spre Moscova. Acestea vor fi operate de două companii

missing
22 mai 2020, ora 22:01

Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat mai multe curse charter în perioada 29-31 mai. Cursele aeriene vor fi efectuate de companiile „Air Moldova” S.R.L și „Fly One” S.R.L. Prețurile pentru bilete nu mai sunt făcute publice de către AAC, dar pot fi calculate pe paginile web ale celor doi operatori aerieni.

Astfel, pe 29 și 31 mai cursele charter Chișinău-Moscova vor fi operate de „Fly One”, iar pe 30 mai cursa Chișinău-Moscova va fi operată de „Air Moldova”

Informațiile ce țin de programul de zbor, dată și ora, vor putea fi accesate pe paginile oficiale a companiilor aeriene „Air Moldova” și „Fly One”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram