Ministerul Sănătății anunță alte trei decese provocate de noul virus COVID-19. Este vorba despre o femeie și un bărbat din municipiul Chișinău și o femeie din Soroca.

Bărbatul avea 47 ani. Acesta a fost internat la data de 16 mai la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Suferea concomitent de insuficiență cardiovasculară, neuronală și cardiomiopatie mixtă.

Cealaltă victimă din Chișinău este o femeie de 58 de ani. Aceasta a fost internată la data de 12 mai la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, pielonefrită cronică, insuficiență renală, cardiomiopatie mixtă.

Încă o femeie a decedat. Victima avea 76 ani și era din mun. Soroca. Internată la data de 17 mai, la Spitalul raional Soroca, femeia suferea și de hipertensiune arterială, nefropatie hipertensivă, angiopatie diabetică și obezitate gr.2.

Bilanțul deceselor a ajuns la 237 de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!