/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

ULTIMA ORĂ! Coronavirusul a mai făcut trei victime. Două femei și un bărbat au fost răpuși de boală

22 mai 2020, ora 17:18

Ministerul Sănătății anunță alte trei decese provocate de noul virus COVID-19. Este vorba despre o femeie și un bărbat din municipiul Chișinău și o femeie din Soroca.

Bărbatul avea 47 ani. Acesta a fost internat la data de 16 mai la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Suferea concomitent de insuficiență cardiovasculară, neuronală și cardiomiopatie mixtă.

Cealaltă victimă din Chișinău este o femeie de 58 de ani. Aceasta a fost internată la data de 12 mai la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, pielonefrită cronică, insuficiență renală, cardiomiopatie mixtă.

Încă o femeie a decedat. Victima avea 76 ani și era din mun. Soroca. Internată la data de 17 mai, la Spitalul raional Soroca, femeia suferea și de hipertensiune arterială, nefropatie hipertensivă, angiopatie diabetică și obezitate gr.2.

Bilanțul deceselor a ajuns la 237 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram