Doi tineri din raionul Hîncești au fost reținuți de polițiști după ce acum patru zile au intrat pe teritoriul unui centru de servicii auto din capitală și au furat dintr-un automobil piese în valoare de 23 de mii de lei. 

Tinerii au vârste cuprinse între 20 și 23 de ani. Aceștia au pătruns pe teritoriul unui centru de servicii auto amplasat pe strada Ioana Radu și au furat două catalizatoare de la un ,,Mercedes S 600″, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

Ulterior, suspecții au fost reținuți și escortați la inspectorat, unde și-au recunoscut vina. Ei au spus polițiștilor că catalizatoarele le-au vândut. Tinerii nu sunt la prima abatere. Aceștia anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare, informează poliția capitalei.

În prezent, bănuiții sunt cercetați penal pentru furt. Acum ei riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!