/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Au furat dintr-un „Mercedes” piese de 23 de mii de lei. Doi tineri din Hâncești riscă până la patru ani de închisoare

missing
22 mai 2020, ora 17:38

Doi tineri din raionul Hîncești au fost reținuți de polițiști după ce acum patru zile au intrat pe teritoriul unui centru de servicii auto din capitală și au furat dintr-un automobil piese în valoare de 23 de mii de lei. 

Tinerii au vârste cuprinse între 20 și 23 de ani. Aceștia au pătruns pe teritoriul unui centru de servicii auto amplasat pe strada Ioana Radu și au furat două catalizatoare de la un ,,Mercedes S 600″, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

Ulterior, suspecții au fost reținuți și escortați la inspectorat, unde și-au recunoscut vina. Ei au spus polițiștilor că catalizatoarele le-au vândut. Tinerii nu sunt la prima abatere. Aceștia anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare, informează poliția capitalei.

În prezent, bănuiții sunt cercetați penal pentru furt. Acum ei riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram