/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Toți pasagerii și membrii echipajului aeronavei care s-a prăbușit în Pakistan au decedat

missing
22 mai 2020, ora 16:22

Toți pasagerii și membrii echipajului aeronavei care s-a prăbușit astăzi în Pakistan au murit. Primarului orașului Karachi, unde a avut loc catastrofa, anunță că toți cei 99 de pasageri și opt membri ai echipajului au decedat.

Totodată, doi oficiali ai aviației civile au spus mai târziu că cel puțin două persoane au supraviețuit accidentului. Aceștia au vorbit cu condiția de anonimat, deoarece nu au fost autorizați să apeleze la presă, scrie apnews.com.

Cel puțin 11 cadavre de la fața locului au fost aduse la spital, dar deocamdată nu este clar dacă acele victime au fost victime de la sol sau din avion.

Potrivit presei străine, pilotul avionului „Airbus A320” ar fi făcut un apel spunând că se confruntă cu probleme tehnice.

Avionul a încercat să aterizeze, la o oră și jumătate de la decolare. Această încercare a fost zădărnicită la înălțimea de aproximativ 84 de metri. Apoi aeronava s-a ridicat din nou la o înălțime mai mare, dar semnalul s-a pierdut când avionul se afla la înălțimea de 160 de metri.

Aeronava plecase din orașul Lahore, situat la 1.200 kilometri distanţă de Karachi. Aeronava de model „ Airbus A320” s-a prăbușit în apropiere de aeroport, peste clădiri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram