Toți pasagerii și membrii echipajului aeronavei care s-a prăbușit astăzi în Pakistan au murit. Primarului orașului Karachi, unde a avut loc catastrofa, anunță că toți cei 99 de pasageri și opt membri ai echipajului au decedat.

Totodată, doi oficiali ai aviației civile au spus mai târziu că cel puțin două persoane au supraviețuit accidentului. Aceștia au vorbit cu condiția de anonimat, deoarece nu au fost autorizați să apeleze la presă, scrie apnews.com.

Cel puțin 11 cadavre de la fața locului au fost aduse la spital, dar deocamdată nu este clar dacă acele victime au fost victime de la sol sau din avion.

Potrivit presei străine, pilotul avionului „Airbus A320” ar fi făcut un apel spunând că se confruntă cu probleme tehnice.

Avionul a încercat să aterizeze, la o oră și jumătate de la decolare. Această încercare a fost zădărnicită la înălțimea de aproximativ 84 de metri. Apoi aeronava s-a ridicat din nou la o înălțime mai mare, dar semnalul s-a pierdut când avionul se afla la înălțimea de 160 de metri.

Aeronava plecase din orașul Lahore, situat la 1.200 kilometri distanţă de Karachi. Aeronava de model „ Airbus A320” s-a prăbușit în apropiere de aeroport, peste clădiri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!