Deputații din Partidului Acțiune și Solidaritate Sergiu Litvinenco și Lilian Carp propun un proiect de lege pentru „modificarea Legii concurenței și Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova”.

Esența proiectului constă în aceea că permitem realizarea auditului extern de performanță la aceste două instituții. Necesitatea unui angajament ferm al Parlamentului pentru realizarea auditului extern la Consiliul Audiovizualului și Consiliul Concurenței este o condiționalitate a UE pentru a beneficia de cele 30 de milioane de euro. Dar dincolo de banii care sunt astăzi mai necesari ca oricând, realizarea auditului extern poate fi un prim pas pentru eficientizarea activității acestor două instituții ale statului. Care sunt atât de importante, dar, din păcate, atât de amorfe și nefuncționale”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Împreună cu colegul Carp Lilian, am înregistrat ieri la Secretariatul Parlamentului un proiect de lege pentru…

Publicată de Sergiu Litvinenco pe Sâmbătă, 23 mai 2020

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!