/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Peste 120 de șoferi, sancționați în 12 ore. Mai mult de jumătate au fost prinși cu viteză mare prin centrul Chișinăului

missing
23 mai 2020, ora 12:46

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP anunță că în primele 12 ore de când au inițiat acțiunea „10 zile de activități împotriva accidentelor în traficul rutier” au fost sancționați peste 120 de șoferi.

Doar în 12 ore, ofițerii patrulare au depistat la volanul mașinilor 40 de șoferi suspecți în stare de ebrietate, dintre care 18 în stare de ebrietatea avansată, 14 șoferi în stare de ebrietate minimă, 5 conducători au refuzat testarea alcoolscopică, iar 3 se aflau în stare de ebrietate narcologică.

Numai noaptea trecută pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, 65 de conducători auto au fost depistați în trafic și documentați pentru depășirea limitei de viteză.

Alții 19 șoferi au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor, conducerea unei mașini cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare și pentru încălcarea regulilor privind permisul de conducere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram