Numărul celor decedați din cauza virusului COVID-19 a crescut cu încă trei. Ministerul Sănătății anunță alți trei bărbați care s-au stins din viață.

Unul dintre bărbați avea 79 ani și era din mun. Bălţi. Acesta a fost internat la Spitalul din Bălţi pe data de 16 mai. Suferea concomitent de o boală cardiovasculară și insuficienţă cardio-respiratorie.

Un alt bărbat de 77 ani, din r-nul Căuşeni, a fost transferat de la SCBI „Toma Ciorbă” la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe data de 08 mai. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, angină pectorală de efort CF II.

Al treilea bărbat avea 71 ani și era din mun. Chișinău. Victima a fost transferată de la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc” la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 13 mai. Acesta suferea de boală renală cronică și hipertensiune arterială gr. II.

Până la ora actuală 242 de persoane au decedat din cauza infecţiei COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!