/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

ULTIMA ORĂ! Coronavirusul a luat încă trei vieți omenești. Bilanțul se ridică la 242 de decese

missing
23 mai 2020, ora 17:37

Numărul celor decedați din cauza virusului COVID-19 a crescut cu încă trei. Ministerul Sănătății anunță alți trei bărbați care s-au stins din viață.

Unul dintre bărbați avea 79 ani și era din mun. Bălţi. Acesta a fost internat la Spitalul din Bălţi pe data de 16 mai. Suferea concomitent de o boală cardiovasculară și insuficienţă cardio-respiratorie.

Un alt bărbat de 77 ani, din r-nul Căuşeni, a fost transferat de la SCBI „Toma Ciorbă” la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe data de 08 mai. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, angină pectorală de efort CF II.

Al treilea bărbat avea 71 ani și era din mun. Chișinău. Victima a fost transferată de la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc” la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 13 mai. Acesta suferea de boală renală cronică și hipertensiune arterială gr. II.

Până la ora actuală 242 de persoane au decedat din cauza infecţiei COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram