/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un vicepreședinte de raion va fi lipsit de dreptul de a exercita o funcție publică după ce a fost verificat de ANI

missing
23 mai 2020, ora 16:58

Un vicepreședinte al raionului Orhei va fi decăzut din dreptul de a exercita o funcție publică sau o funcție de demnitate publică, cu excepția funcțiilor electorale, pe o perioadă de 3 ani după ce s-a constatat că a încălcat regimul incompatibilităților.

Funcționarul a fost verificat de Autoritatea Națională de Integritate și s-a constatat că în perioada iulie 2015-iunie 2019 a deținut simultan funcția de vicepreședinte a raionului Orhei și activitatea de întreprinzător în această perioadă.

Acesta va fi înscris în Registrul de stat al persoanelor care au interdicție de a ocupa o funcție publică sau de demnitate publică, administrat de către Autoritatea Națională de Integritate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram