/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Unii șoferi de troleibuze s-au încumetat să iasă astăzi pe rută și s-au ales cu amenzi de zeci de mii de lei

missing
23 mai 2020, ora 19:38

Câțiva șoferi de troleibuze din municipiul Bălți au ieșit astăzi pe rutele obișnuite și au fost amendați de oamenii legii. Aceasta pentru că circulația autobuzelor și troleibuzelor a fost interzisă în municipiile Chișinău și Bălți, în legătură cu răspândirea virusului COVID-19.

Inițial, întreprinderea municipală din Bălți care gestionează circulația troleibuzelor a fost amendată cu 75 de mii de lei. Ulterior, oamenii legii au întocmit protocoale câtorva șoferi, scrie nordnews.

Autoritățile publice locale din Bălți susțin că vor contesta amenzile aplicate în judecată. „Noi continuăm să lucrăm. Sigur că nu îi vom lăsa pe șoferii pe numele cărora au fost întocmite protocoalele. Noi le vom contesta luni în instanța de judecată. Respectăm toate normele sanitare: lucrăm cu măști, avem soluții dezinfectante în mașină. La sfârșitul fiecărei curse toate troleibuzele sunt dezinfectate”, a declarat viceprimarul de Bălți Nicolae Grigorișin.

Amintim că la ședința Comisiei Excepționale pentru Sănătate Publică de săptămâna trecută s-a decis că în acest weekend circulația transportului public să fie suspendat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram