/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Maia Sandu - omagiată astăzi! Lidera PAS sărbătorește la înălțime: „Am vrut să văd pământul de sus”

missing
24 mai 2020, ora 13:12

Maia Sandu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Lidera PAS împlinește 48 de ani pe care îi sărbătorește la înălțime la propiu.

Politiciana a decis să încerce senzații tari de ziua ei și a sărit cu parașuta.

„Azi am vrut să văd pământul de sus. E tare frumos plaiul nostru. Trebuie doar să avem grijă de el. Și oamenii sunt frumoși. Astăzi vreau să-mi exprim recunoștința față de oamenii care mă susțin, mă învață, mă încurajează și îmi sunt aproape. Vă mulțumesc frumos!”, a scris Maia Sandu într-o postare pe Facebook și a publicat mai multe fotografii care au imortalizat experiența saltului cu parașuta.

Sursa foto: Facebook/Maia Sandu

Iar colegii de partid s-au grăbit să îi adreseze mesaje de felicitare prin intermediul rețelelor sociale. Deputatul Mihai Popșoi a publicat o fotografie care o ilustrează pe lidera PAS ca un „Vlad Țepeș” al Moldovei.

„Vă mulțumim pentru dedicație, pentru valori și pentru motivația de a munci împreună la traiectoria pro-europeană a Republicii Moldova! Dvs. ne dați curaj. Suntem împreună la bine și la greu”, este mesajul celor din Organizația de tineret a PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram