Maia Sandu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Lidera PAS împlinește 48 de ani pe care îi sărbătorește la înălțime la propiu.

Politiciana a decis să încerce senzații tari de ziua ei și a sărit cu parașuta.

„Azi am vrut să văd pământul de sus. E tare frumos plaiul nostru. Trebuie doar să avem grijă de el. Și oamenii sunt frumoși. Astăzi vreau să-mi exprim recunoștința față de oamenii care mă susțin, mă învață, mă încurajează și îmi sunt aproape. Vă mulțumesc frumos!”, a scris Maia Sandu într-o postare pe Facebook și a publicat mai multe fotografii care au imortalizat experiența saltului cu parașuta.

Sursa foto: Facebook/Maia Sandu

Iar colegii de partid s-au grăbit să îi adreseze mesaje de felicitare prin intermediul rețelelor sociale. Deputatul Mihai Popșoi a publicat o fotografie care o ilustrează pe lidera PAS ca un „Vlad Țepeș” al Moldovei.

„Vă mulțumim pentru dedicație, pentru valori și pentru motivația de a munci împreună la traiectoria pro-europeană a Republicii Moldova! Dvs. ne dați curaj. Suntem împreună la bine și la greu”, este mesajul celor din Organizația de tineret a PAS.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!