/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ O stație de așteptare modernă, amenajată pe strada Mihai Viteazu

missing
24 mai 2020, ora 16:03

Pe strada Mihai Viteazu din Chișinău, în zona patinoarului, a fost amenajată o nouă stație de așteptare a transportului public. Costurile pentru amenajarea acesteia au fost suportate de un agent economic.

Noua stație a fost strămutată cu 50 de metri mai spre strada Columna. Autoritățile spun că astfel va fi fluidizat traficul în direcția bd. Ștefan cel Mare.

„Tot pe str. Mihai Viteazul, de cealaltă parte a drumului, urmează să mai fie amenajată una la fel. Ulterior toate stațiile de așteptare a transportului public vor fi reparate, pentru că majoritatea dintre acestea sunt într-o stare dezastruoasă” a spus primarul Ion Ceban.

Foto: Facebook/Ion Ceban

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram