Socialistul Vasile Bolea îl apără pe premierul Ion Chicu după atacul acestuia în adresa României și a eurodeputatului Siegfried Mureșan și îl atacă, la rândul său, pe cel din urmă. Deputatul moldovean îl numește nesimțit pe europarlamentar și îl critică pentru că s-ar „da mare și tare”.

„Consider că a fost un răspuns adecvat unui pațanaș care merită ca cineva să-i arate locul. România este vecinul nostru. Ne leagă trecutul , tradițiile, cultura. Eu am mulți prieteni în România și mă mândresc că îi știu. Dar niciodată prietenii mei nu au încercat să-mi dea lecții cum să fac și cum să mănânc mămăliga. Pentru aceasta am un respect deosebit față de prietenii mei din România. Dar încercarea unui păun , sau mai bine zis a unui papagal , de a se face mare și tare, arată ridicol. Ce concret a făcut acest nesimțit, care pretinde de a se numi europarlamentar, în țara lui?”, scrie Vasile Bolea pe Facebook.

Mai mult, Bolea sprijină atitudinea lui Chicu pentru Mureșan.

„Așa că răspunsul pe care l-a dat prim – ministrul Ion Chicu a fost o palmă usturătoare la obrazul gros al unui nesimțit. În limba rusă este un proverb : “каков привет, таков и ответ”. Așa că îngâmfatul europarlamentar să își mai dea seama ce spune și să nu facă aici în casa noastră pe начальник”, a mai scris deputatul socialist.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!