Socialistul Vasile Bolea îl apără pe premierul Ion Chicu după atacul acestuia în adresa României și a eurodeputatului Siegfried Mureșan și îl atacă, la rândul său, pe cel din urmă. Deputatul moldovean îl numește nesimțit pe europarlamentar și îl critică pentru că s-ar „da mare și tare”.

„Consider că a fost un răspuns adecvat unui pațanaș care merită ca cineva să-i arate locul. România este vecinul nostru. Ne leagă trecutul , tradițiile, cultura. Eu am mulți prieteni în România și mă mândresc că îi știu. Dar niciodată prietenii mei nu au încercat să-mi dea lecții cum să fac și cum să mănânc mămăliga. Pentru aceasta am un respect deosebit față de prietenii mei din România. Dar încercarea unui păun , sau mai bine zis a unui papagal , de a se face mare și tare, arată ridicol. Ce concret a făcut acest nesimțit, care pretinde de a se numi europarlamentar, în țara lui?”, scrie Vasile Bolea pe Facebook.

Mai mult, Bolea sprijină atitudinea lui Chicu pentru Mureșan.

„Așa că răspunsul pe care l-a dat prim – ministrul Ion Chicu a fost o palmă usturătoare la obrazul gros al unui nesimțit. În limba rusă este un proverb : “каков привет, таков и ответ”. Așa că îngâmfatul europarlamentar să își mai dea seama ce spune și să nu facă aici în casa noastră pe начальник”, a mai scris deputatul socialist.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!