/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

ULTIMĂ ORĂ! Moldova depășește pragul de 7 mii de cazuri de infecție cu coronavirus, după ce a înregistrat azi alte 99 de îmbolnăviri

24 mai 2020, ora 16:39

Ministerul Sănătății anunță că astăzi au fost confirmate 99 de cazuri noi de infecție cu virusul Covid – 19. Asta după ce în laboratorul ANPS au fost efectuate 723 de probe. Șase dintre noile cazuri sunt înregistrate în stânga Nistrului. 

Din cele 99 de cazuri noi de astăzi, 16 sunt în rândul lucrătorilor medicali – 6 medici, 4 asistenți medicali și șase persoane din rândul personalului auxiliar.

Moldova depășește astfel pragul psihologic de 7 mii de cazuri de infecție cu coronavirus, înregistrând 7093 de îmbolnăviri.

Până în prezent, în Moldova, din cauza complicațiilor provocate de coronavirus au murit 250 de oameni, iar 3713 au reușit să se trateze.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram