Împreună putem fi solidari și putem face lucruri mărețe. La începutul lunii mai, Forza Credit a donat 1500 de măști KN-95 pentru Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

„Faptul că societatea civilă și mediul de afaceri se implică și ne ajută, ne face să credem că vom învinge. În ultimele luni am înțeles că suntem o societate unită, cu oameni care știu și vor să ajute, cu oameni săritori la nevoie.” a declarat într-o scrisoare de mulțumire Mihail Ciocanu, directorul instituției.

Această donație fost un efort comun, realizat cu implicarea fiecărui client de-al nostru. În perioada pandemiei, Forza și Kreddy au creat o platformă de colectare a fondurilor, iar din fiecare plată venită de la clienții noștri, o anumită sumă era alocată pentru donație. Le mulțumim din suflet clienților noștri pentru implicare!

Însă spitalele noastre au nevoie de echipamente noi și consumabile săptămânal, mai ales de măști, viziere sau mănuși de protecție, așa că fiecare donație este binevenită. Acum, mai mult ca niciodată este nevoie să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate. Orice gest de binefacere contează. Acum e momentul să ne implicăm și să-i ajutăm pe cei din Prima Linia, eroii.

La data de 4 mai, Forza Credit a lansat linia de creditare #SuntErou, credite cu 0 dobândă pentru eroii din prima linie, medicii și toți angajații sistemului medical. E un mic gest de recunoștință pentru oamenii mari, care se sacrifică zi de zi pentru sănătatea noastră, a tuturor. Însă criza lovește în toată societatea. Pe lângă domeniul sănătății publice, criza se răsfrânge grav și asupra situației economice. Mulți dintre clienții noștri întâmpină dificultăți financiare în această perioadă, iar noi am decis să oferim măcar un pic de ajutor.

De la începutul lunii martie, Forza.md și Kreddy.md au monitorizat situația clienților care n-au reușit să achite creditele la timp și au acumulat penalități. Pentru clienții care au întâmpinat dificultăți în achitări, Forza și Kreddy au propus anularea sau micșorarea unei părți consistente din penalități, ca clienților să le fie mai ușor să achite creditele. De această reducere au beneficiat circa 3500 de clienți pe toată perioada pandemiei, însă oferta este valabilă și acum.

Prioritatea noastră numărul unu este siguranța fiecăruia dintre voi, inclusiv siguranța financiară. Criza se va termina, iar noi, cu toții vom reveni la normalitate.

Până atunci, depunem tot efortul ca să vină vremurile mai bune. Împreună suntem o forță!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!