/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Forza Credit și Kreddy.md reduc penalitățile pentru credite și continuă implicarea în lupta cu Covid-19

missing
25 mai 2020, ora 17:59

Împreună putem fi solidari și putem face lucruri mărețe. La începutul lunii mai, Forza Credit a donat 1500 de măști KN-95 pentru Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

„Faptul că societatea civilă și mediul de afaceri se implică și ne ajută, ne face să credem că vom învinge. În ultimele luni am înțeles că suntem o societate unită, cu oameni care știu și vor să ajute, cu oameni săritori la nevoie.” a declarat într-o scrisoare de mulțumire Mihail Ciocanu, directorul instituției.

Această donație fost un efort comun, realizat cu implicarea fiecărui client de-al nostru. În perioada pandemiei, Forza și Kreddy au creat o platformă de colectare a fondurilor, iar din fiecare plată venită de la clienții noștri, o anumită sumă era alocată pentru donație. Le mulțumim din suflet clienților noștri pentru implicare!

Însă spitalele noastre au nevoie de echipamente noi și consumabile săptămânal, mai ales de măști, viziere sau mănuși de protecție, așa că fiecare donație este binevenită. Acum, mai mult ca niciodată este nevoie să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate. Orice gest de binefacere contează. Acum e momentul să ne implicăm și să-i ajutăm pe cei din Prima Linia, eroii.

La data de 4 mai, Forza Credit a lansat linia de creditare #SuntErou, credite cu 0 dobândă pentru eroii din prima linie, medicii și toți angajații sistemului medical. E un mic gest de recunoștință pentru oamenii mari, care se sacrifică zi de zi pentru sănătatea noastră, a tuturor. Însă criza lovește în toată societatea. Pe lângă domeniul sănătății publice, criza se răsfrânge grav și asupra situației economice. Mulți dintre clienții noștri întâmpină dificultăți financiare în această perioadă, iar noi am decis să oferim măcar un pic de ajutor.

De la începutul lunii martie, Forza.md și Kreddy.md au monitorizat situația clienților care n-au reușit să achite creditele la timp și au acumulat penalități. Pentru clienții care au întâmpinat dificultăți în achitări, Forza și Kreddy au propus anularea sau micșorarea unei părți consistente din penalități, ca clienților să le fie mai ușor să achite creditele. De această reducere au beneficiat circa 3500 de clienți pe toată perioada pandemiei, însă oferta este valabilă și acum.

Prioritatea noastră numărul unu este siguranța fiecăruia dintre voi, inclusiv siguranța financiară. Criza se va termina, iar noi, cu toții vom reveni la normalitate.

Până atunci, depunem tot efortul ca să vină vremurile mai bune. Împreună suntem o forță!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram