/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Medicii de la Spitalul Republican au nevoie de ajutor în lupta cu Covid - 19. Îi cheamă pe studenții de la medicină să li se alăture, în prima linie

25 mai 2020, ora 08:30

Medicii de la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” au nevoie de ajutor în lupta cu virusul Covid – 19. În această situație, reprezentanții instituției medicale fac un apel către studenții de la Universitatea de Medicină și le cer să se implice, alături de ei, în prima linie.

„În aceste clipe grele pentru societatea noastră, dar și pentru întreaga lume, avem nevoie mai mult ca niciodată de ajutor reciproc și susținere. Astfel, IMSP Spitalul Clinic Republican”Timofei Moșneaga” vine cu rugămintea către studenții USMF ”Nicolae Testemițanu” să acorde ajutor medicilor instituției în lupta cu COVID – 19. Solicităm respectuos, participarea Dvs în tratamentul pacienților infectați de noul tip de Coronavirus, activând în prima linie și anume, în secțiile de Terapie Intensivă COVID a IMSP Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”, se arată într-un mesaj al Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova.

Studenții și rezidenții de la Mediciă care își doresc să muncească alături de doctori se pot adresa  șefului Departamentului Anestezie și Terapie Intensivă, Alexandru Botizatu la numerele de telefon 069979555, 067734119 sau Asistentei șefe a spitalului, Valentina Saghin (069360804).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram