/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Medicii din Bălți, chemați la CNA pentru încălcarea deciziilor CNSE

missing
25 mai 2020, ora 16:09

Medicii din Bălți au fost chemați pe rând la Direcția Nord a Centrului Național Anticorupție, în legătură cu decizia din 19 mai a Comisiei Locale Pentru Situații Excepționale, de a deschide piețele municipale, dar și cea care permite circulația transportului public și în zilele de weekend, scrie nordnews.md cu referire la surse din cadrul instituțiilor medicale din oraș.

La data de 19 mai, după mai multe proteste în fața Pieței Centrale, cu 13 voturi PRO, 4 – CONTRA și 2 – ABȚINERI, comisia locală a luat o decizie care contravine celei de la Chișinău, aprobată la 15 mai, potrivit căreia, piețele din capitală și municipiul Bălți, urmează să fie redeschise din data de 1 iunie.

Unii membri ai Comisiei Locale Pentru Situații Excepționale neagă informația. Contactați telefonic, șefa Serviciului Sănătate a primăriei Bălți, Feodorora Rodiucova, șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți, Veaceslav Chișlari, dar și șeful Centrului Medicilor de Familie, Veaceslav Batîr, au declarat că nu au fost chemați la CNA.

Amintim că, în ultimele zile, administrația piețelor din Bălți a fost amendată. Cu sancțiuni s-a ales și administrația întreprinderii municipale „Direcția Troleibuze Bălți”, dar și mai mulți șoferi, după ce sâmbătă au ieșit la muncă, contrar deciziei Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale.

Vezi și:

/VIDEO/ Usatâi, chemat la Guvern: „Astăzi a fost doar o acțiune de PR”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram