/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Număr-record! Coronavirusul a luat viața a 11 oameni în ultimele 24 de ore în R. Moldova

missing
25 mai 2020, ora 16:23

Republica Moldova înregistrează un antirecord. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 11 decese provocate de COVID-19. După ce șase morți, inclusiv un medic, au fost anunțați dimineață, în această după amiază Ministerul Sănătății declară că s-au înregistrat alte cinci decese. 

Boala a luat viața a un bărbat de 68 de ani și a două femei de 53 și 76 de ani din capitală. Bărbatul a fost transportat de la Centrul Covid-19 la IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe data de 01 mai. Acesta suferea de diabet zaharat tip 2, angină pectorală de efort CF 3 și hipertensiune arterială gr. II.

Femeia de 53 ani a fost transferată de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1 la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 12 mai. Comorbidități: boala renală cronică, hipertensiune arterială gr. III , cardiopatie hipertensivă.

Și femeia de 76 ani a decedat la spital. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican pe data de 02 mai. Suferea de diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III și obezitate gr. II.

COVID-ul a răpus și un bărbat de 53 ani din raionul Soroca.Victima a fost internată la Spitalul Clinic Republican pe data de 17 mai. Comorbidități: bronhopatie obstructivă cronică, obezitate gr. III, hipertensiune arterială gr. II, insuficiență cardiacă cronică.

Încă un bărbat de 70 ani din raionul Sângerei a decedat la spital. Acesta a fost internat la IMSP SR Sîngerei pe data de 14 mai. Suferea concomitent de diabet zaharat tip 2.

Până la ora actuală, 261 de persoane au decedat din cauza infecției COVID-19.

ULTIMA ORĂ! Încă șase decese provocate de Covid-19, printre care şi un medic din Găgăuzia

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram